kusin vitamin | jagjulia

jagjulia

Annons

kusin vitamin

Varit och pratat med studievägledaren på komvux idag, och det blir så att jag kommer läsa Historia A på flex i vår.
Ville helst ha vanlig undervisning men det var 14 reserver på det.. 🙁 Sen berättade för henne att deras hemsida är jättekonstig för att jag varken kunnat hitta kurser eller hur man skulle anmäla sig. Då sa hon att de antagligen var för att anmälningstiden gått ut för mer än 2 månader sedan…Haha!! Oupsii!

Jag försökte få ihop det så att jag ska hinna med att både jobba och läsa klart Historian innan sista ansökningsdagen för Polis, som går ut den 15e Mars. Men hon sa att det i princip är omöjligt både för mig och för dem att hinna få ihop mitt betyg och allt tills dess! Buuh! 🙁 Nåja tror ändå inte jag hade kommit in där detta året så.. (vet iofs inte ens om jag verkligen vill göra det hehe) Men lite surt känns det ju såklart..Jaja jag är ung och har hela livet på mig visst?! 🙂

Efter mötet träffade jag min fina kusin Moa som är hemma i Halmstad över några dagar. Blev lunch och snack, och sen strosade vi runt lite på stan efteråt. 

Har varit och pratat med dem på nya jobbet också, och jag börjar redan i nästa vecka! 😀 Kommer jobba i genomsnitt ca 3 dagar i veckan, men eftersom jag jobbar timmar kommer jag få bestämma lite själv när jag kan och sådär. Så detta kommer bli perfekt för mig tror jag! 

 

Köpte inget på stan idag, men hittade denna sjal/halsduk på Vila. Men blev inget köp, sen tyckte Moa den var för höstig också haha. Vilket faktiskt stämmer, men kanske går tillbaka o köper den i veckan för den va supermysig+snygg oxå!! (när jag är tveksam till ett plagg så har jag alltid kameran med o fotar så jag kan kolla sen o fundera haha)

jjjj

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats